ZOEK WONING:
Plaatsnaam:


Parknaam:
KENMERKEN:
Soort woning:


Aantal slaapkamers:
Prijsklasse:
Min. prijs:     Max. prijs:
 
Verhuur

Sinds 2011 werkt Callinghe zeer nauw samen met verhuurorganisatie I-Projekt. Bent u eigenaar van een recreatiewoning of –appartement en wilt u het beste rendement uit uw investering halen? Dan bent u bij I-Projekt aan het juiste adres.

I-Projekt neemt u alle zorgen uit handen rond de verhuur van uw recreatieobject; vanaf de eerste boekingsaanvraag tot en met de maandelijkse afrekening van uw huurpenningen. I-Projekt is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verhuren van vakantieobjecten, waardoor kennis en ervaring ruimschoots aanwezig zijn. Door de unieke samenwerking tussen I-Projekt en Callinghe worden de vakantiegasten ook tijdens hun verblijf op hun wenken bediend.

I-Projekt onderhoudt nauw contact met haar eigenaren en gasten, waardoor de kwaliteit van de vakantieobjecten en de klanttevredenheid op hoog niveau blijven. Het is daarom niet verwonderlijk dat vele gasten jaarlijks terugkeren naar een vakantieobject dat aangeboden wordt door I-Projekt. Kijk voor uitgebreide informatie, mogelijkheden en voorwaarden op de website:  www.i-projekt.nl.
Partner verhuur
Partners
Contact
I-Projekt, Lijster 8
1722 DC, Zuid-Scharwoude, Holland
www.i-projekt.eu
Van der Meulen Makelaardij
Paardenmarkt 45 A, 1871 CV, Schoorl
www.vandermeulenmakelaardij.nl
Callinghe, Dorpsplein 22-1
1759 GN, Callantsoog
Holland
  Van Goeden Huyse Makelaars
Dorpsplein 22-1, Callantsoog, Holland
www.vangoedenhuysemakelaars.nl
Tel: +31 (0)224 581 365
E-mail: verkoop@callinghe.nl
 

    © 2014 Callinghe | Disclaimer