ZOEK WONING:
Plaatsnaam:


Parknaam:
KENMERKEN:
Soort woning:


Aantal slaapkamers:
Prijsklasse:
Min. prijs:     Max. prijs:
 

Team
Het kantoor van Callinghe ligt centraal in het gezellige kustdorp Callantsoog. Vanaf onze locatie aan het Dorpsplein staan onze ervaren en gedreven medewerkers graag voor u klaar. Ons team bestaat uit: makelaar Carlo Petrus (directeur), makelaar Sandra Stadegaard-Schuijt, verhuurmedewerkster Mariëlle Stam, technisch medewerker Ad Meijer en Angelique Kiesling, hoofd van het schoonmaakteam.

Diensten
Als makelaar biedt Callinghe verschillende diensten aan.
Wij staan voor volledige begeleiding bij zowel de verkoop, de aankoop als de waardebepaling van uw (recreatie)woning.


U wilt uw (recreatie)woning verkopen en daarbij op een deskundige manier ondersteund worden? Dan bent u bij Callinghe aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen om een moeiteloos verloop van het verkoopproces te bewerkstelligen. Uiteraard voeren wij al onze werkzaamheden uit in nauw overleg met u; persoonlijk contact is onontbeerlijk voor een goede samenwerking! Wanneer u besluit uw woning door Callinghe te laten verkopen, doen wij er alles aan om de woning op uitgebreide schaal onder de aandacht te brengen. Tevens zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding van zowel geïnteresseerden bij een bezichtiging als u bij de notariële afwikkeling.

Wij plaatsen een “Te koop”-bord bij de woning en maken verschillende presentaties, waaronder een etalageaffiche in zowel Nederlands als Duits. De woning wordt met representatieve foto’s op onze website geplaatst en voor geïnteresseerden is een gedetailleerde informatiebrochure beschikbaar. Indien gewenst, verzorgen wij tevens advertenties in diverse (landelijke) dagbladen. Geïnteresseerden worden door ons op deskundige wijze te woord gestaan en begeleid door een van onze makelaars wanneer zij de woning willen bezichtigen. Wordt er een bod uitgebracht, dan zijn wij de tussenpersoon voor de onderhandelingen. Wanneer de woning daadwerkelijk wordt verkocht, dan regelen wij de volledige (notariële) afwikkeling.
Partner verhuur
Partners
Contact
I-Projekt, Lijster 8
1722 DC, Zuid-Scharwoude, Holland
www.i-projekt.eu
Van der Meulen Makelaardij
Paardenmarkt 45 A, 1871 CV, Schoorl
www.vandermeulenmakelaardij.nl
Callinghe, Dorpsplein 22-1
1759 GN, Callantsoog
Holland
  Van Goeden Huyse Makelaars
Dorpsplein 22-1, Callantsoog, Holland
www.vangoedenhuysemakelaars.nl
Tel: +31 (0)224 581 365
E-mail: verkoop@callinghe.nl
 

    © 2014 Callinghe | Disclaimer